ChemAbout
© 2026 ChemAbout
İçgörüler|Gizlilik Politikası|Kullanım Koşulları|[email protected]
Ana Sayfa/Bileşikler/cosmetic_ingredient/Tetrahydrocurcumin
C21H24O6
372.4 g/mol
cosmetic_ingredient

Tetrahydrocurcumin

CAS36062-04-1EC609-201-3
Kategori
cosmetic_ingredient
Bileşik Sınıfı
Doğal Ürün
Birincil Kullanım
Skin lightening cosmetic ingredient

Tetrahydrocurcumin is a reduced derivative of curcumin, functioning as a beta-diketone and a polyphenol. It is primarily recognized as a metabolite and is used in cosmetic formulations for its skin-lightening properties.

Skin lightening cosmetic ingredient

İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.

Bu bileşiği tedarik ediyor veya sağlıyor musunuz?

Envanterinizi listeleyin veya satın alma talebi gönderin

CAS 36062-04-1

Bu Ürünü Listele
Tedarik bilgisi yayınlamak için oturum açın
Bu Ürünü Talep Et
Kayıt olmadan talep gönderin

İlgili Bileşikler

BenzerBenzer yapıBenzerlik 0.74

Vanillylacetone

CAS122-48-5

flavoring agent and fragrance ingredient

ReferansAynı kategori

1-Hexadecanol

CAS36653-82-4

emollient and emulsifying agent

ReferansAynı kategori

P-Menthane-3,8-diol

CAS42822-86-6

Insect repellent and personal care ingredient

ReferansAynı kategori

Sodium sarcosinate

CAS4316-73-8

surfactant in personal care products

ReferansAynı kategori

ACID VIOLET 43

CAS4430-18-6

CIR ingredient for cosmetics

Tanımlayıcılar
IUPAC Adı

1,7-bis(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)heptane-3,5-dione

InChIKey

LBTVHXHERHESKG-UHFFFAOYSA-N

SMILES

COC1=C(C=CC(=C1)CCC(=O)CC(=O)CCC2=CC(=C(C=C2)O)OC)O

Eş Anlamlılar (18)
  • 4-Hydrocurcumin
  • HZIV 81-2
  • Sabiwhite
  • Tetrahydro curcumin - Natural
  • Tetrahydrocucumin
  • Tetrahydrocurcumin
  • Tetrahydrocurcumin (Standard)
  • Tetrahydrocurcuminoids
  • Tetrahydrodiferuloylmethane