ChemAbout
© 2026 ChemAbout
İçgörüler|Gizlilik Politikası|Kullanım Koşulları|[email protected]
Ana Sayfa/Bileşikler/Diğer/Ethylhexylglycerin
C11H24O3
204.31 g/mol
DiğerTehlike

Ethylhexylglycerin

CAS70445-33-9EC408-080-2
Kategori
Diğer
Bileşik Sınıfı
Alkol
Birincil Kullanım
Cosmetic preservative system component

Ethylhexylglycerin, also known as octoxyglycerin, is a glyceryl ether commonly used in cosmetic formulations. It functions as part of a preservative system to help maintain product integrity.

Cosmetic preservative system component

İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.

Bu bileşiği tedarik ediyor veya sağlıyor musunuz?

Envanterinizi listeleyin veya satın alma talebi gönderin

CAS 70445-33-9

Bu Ürünü Listele
Tedarik bilgisi yayınlamak için oturum açın
Bu Ürünü Talep Et
Kayıt olmadan talep gönderin

İlgili Bileşikler

ReferansAynı kategori

5-Chloro-6-methyl-1,2,3-oxathiazin-4(3H)-one 2,2-dioxide

CAS72827-08-8

Impurity reference standard

ReferansAynı kategori

N-Nitrosocimetidine

CAS73785-40-7

research reference standard

ReferansAynı kategori

DIISOPROPYL SEBACATE

CAS7491-02-3

vehicle in topical anti-acne lotion

ReferansAynı kategori

3H,3'H-(1,1')BIINDENYL

CAS7530-35-0

Assay impurity reference standard

Güvenlik Referansı

Aşındırıcı
Aşındırıcı
Zararlı
Zararlı
Çevre Tehlikesi
Çevre Tehlikesi
Tehlike
H318Causes serious eye damage
H412Harmful to aquatic life with long lasting effects
H332Harmful if inhaled
H312Harmful in contact with skin
Tanımlayıcılar
IUPAC Adı

3-(2-ethylhexoxy)propane-1,2-diol

InChIKey

NCZPCONIKBICGS-UHFFFAOYSA-N

SMILES

CCCCC(CC)COCC(CO)O

Eş Anlamlılar (14)
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN [MART.]
  • Ethylhexylglycerin
  • GZE SELF TAN ERASER
  • LADY GOONG
  • Octoxyglycerin
  • ethyl hexyl glycerine