Lauroyl proline is an amino acid derivative used as an ingredient in cosmetic formulations. It functions primarily as a surfactant or skin conditioning agent.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
Bu bileşiği tedarik ediyor veya sağlıyor musunuz?
Envanterinizi listeleyin veya satın alma talebi gönderin
CAS 58725-39-6
1-(1-Oxohexadecyl)-L-proline
cosmetic ingredient
Guanidine carbonate salt
hair relaxer ingredient
Tetradecanoic-d27 acid
Deuterated fatty acid standard
(r)-mandelic acid
alpha hydroxy acid
(R)-3-Hydroxybutyric acid
Ketone body in metabolism
(2S)-1-dodecanoylpyrrolidine-2-carboxylic acid
AJWFQCNUNFFTHX-HNNXBMFYSA-N
CCCCCCCCCCCC(=O)N1CCC[C@H]1C(=O)O