ChemAbout
© 2026 ChemAbout
İçgörüler|Gizlilik Politikası|Kullanım Koşulları|[email protected]
Ana Sayfa/Bileşikler/cosmetic_ingredient/Arbutin
C12H16O7
272.25 g/mol
cosmetic_ingredient

Arbutin

CAS497-76-7EC207-850-3
Kategori
cosmetic_ingredient
Bileşik Sınıfı
Doğal Ürün
Birincil Kullanım
skin lightening agent

Arbutin is a glycosylated hydroquinone compound, chemically described as (4-hydroxyphenyl) beta-D-gluco-hexopyranoside. It is primarily used as a skin lightening agent in cosmetic formulations.

skin lightening agent in cosmeticsoxidation inhibitor in photography

İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.

Bu bileşiği tedarik ediyor veya sağlıyor musunuz?

Envanterinizi listeleyin veya satın alma talebi gönderin

CAS 497-76-7

Bu Ürünü Listele
Tedarik bilgisi yayınlamak için oturum açın
Bu Ürünü Talep Et
Kayıt olmadan talep gönderin

İlgili Bileşikler

ReferansAynı kategori

Arachidic acid

CAS506-30-9

cosmetic ingredient

ReferansAynı kategori

Sclareol

CAS515-03-7

Fragrance ingredient in cosmetics

ReferansAynı kategori

Disodium ascorbyl sulfate

CAS53910-28-4

cosmetic skin lightening agent

ReferansAynı kategori

Cetyl palmitate

CAS540-10-3

Cosmetic emollient and skin conditioner

Referansstereoisomer of

Alpha-Arbutin

CAS84380-01-8

Skin lightening agent

Referanssame scaffold

4-Nitrophenyl beta-D-glucopyranoside

CAS2492-87-7

chromogenic substrate for glycosidase assays

Referanssame scaffold

(2R,3R,4S,5R,6S)-2-(acetoxymethyl)-6-(4-formylphenoxy)tetrahydro-2H-pyran-3,4,5-triyl triacetate

CAS31873-42-4

pharmaceutical intermediate

Tanımlayıcılar
IUPAC Adı

(2R,3S,4S,5R,6S)-2-(hydroxymethyl)-6-(4-hydroxyphenoxy)oxane-3,4,5-triol

InChIKey

BJRNKVDFDLYUGJ-RMPHRYRLSA-N

SMILES

C1=CC(=CC=C1O)O[C@H]2[C@@H]([C@H]([C@@H]([C@H](O2)CO)O)O)O

Eş Anlamlılar (59)
  • 7OQ
  • Arbutin, European Pharmacopoeia (EP)
  • ARBUTIN [MART.]
  • Arbutin (Standard)
  • Arbutin (Uva, p-Arbutin)
  • Arbutin - Natural origin
  • Arbutin - Synthetic origin
  • Arbutin CRS
  • Arbutine
  • Arbutinum
  • Arbutoside
  • Arbutyne
  • Bright Boost Cream
  • Brightening Kojic Acid Cream
  • DRUGGIST Bright Boost Cream
  • DRUGGIST Brightening cream
  • DRUGGIST Cream
  • DRUGGIST Whitening Cream
  • Ericolin
  • HYDRO H
  • Hydroquinone glucose
  • Hydroquinone-D-glucoside
  • Ursi
  • Ursin
  • Uvasol
  • Vitamin C Brightening Cream
  • arbutin
  • beta-Arbutin
  • bright moisturizing cream
  • hydroquinone beta-D-glucoside
  • p-Arbutin
  • skin brightening cream